Despre Noi

S.C. CASA DESIGN SRL s-a înfiinţat în anul 1998 la  Iaşi, având patru asociaţi  reprezentaţi de doi administratori; obiectul principal de activitate al organizaţiei este în domeniul serviciilor iar activitatea principală este legată de execuţia lucrărilor de instalaţii termice, sanitare, montaj de aparate de aer condiţionat şi comercializarea mărfurilor de tipul acestor instalaţii  .

S.C. CASA DESIGN SRL  activează pe două planuri principale:

Prestări de servicii:

 • execuţia lucrărilor de instalaţii;
 • service la lucrări de instalaţii;

Comercializarea produselor de tipul instalaţiilor sanitare, de încălzire, aer condiţionat şi repere aferente acestor lucrări.

Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare.

Activitatile si lucrarile societatii sint executate cu personalul de inalta si medie calificare precum si subanteprenori de specialitate, cu experienta acumulata la lucrari cu caracter deosebit.

Angajatii societatii precum si colaboratorii sunt calificati in urmatoarele meserii:, constructori, instalatori, sudori, lacatusi mecanici, etc. Conducerea firmei prin serviciul de aprovizionare asigura echipamentul de protectie si de lucru conform prevederilor normativului cadru nr. 57 / 1991 al Ministerului Muncii si Protectiei Sociale – Departamentul Protectiei Muncii.

Executia lucrarilor se realizeaza pe baza de grafice cu termene intermediare si se armonizeaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare. La realizarea lucrarilor sint respectate prevederile Standardelor in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte.

Interesul   societatii   noastre   pentru   respectarea   angajamentelor   asumate   prin   contract   se manifesta prin atentia cu care sint selectionati angajatii si subanteprenorii, pentru a fi asigurate calitatea si ritmul de executie ale lucrarii care sa satisfaca cit mai bine cerintele beneficiarilor.

Atit proiectarea cit si executia se adapteaza in permanenta cerintelor pietei si nivelului tehnic in continua crestere al tehnologiilor avansate si al materialelor de constructii folosite la cele mai diverse lucrari de constructii.

Dotarile foarte bune si specialistii cu vechime in acest domeniu, competenta si seriozitatea lor, calitatea serviciilor prestate au contribuit la bunul renume al societatii in domeniul constructiilor  

STRATEGIA SI OBIECTIVELE FIRMEI

Vom continua sa fim adeptii celor mai inalte standarde de etica si  integritate prin asigurarea calitatii superioare a lucrarilor noastre si a solutiilor de valoare, sa ne executam lucrarile in siguranta maxima (conform normelor legale in vigoare) si conform principiilor protejarii mediului inconjurator.

Unul dinte obiectivele societatii in urmatoarea perioada este de a tine pasul cu permanenta expansiune a pietei in domeniul instalatiilor si a noilor tehnologii aparute.

Se are in vedere imbunatatirea portofoliului de lucrari, obiectivul principal fiind accesul la licitatiile publice organizate.

Firma CASA DESIGN SRL este prezentă în cadrul proiectelor de mare amploare la care contribuie prin  experienţa  tehnica  a  specialistilor  sai,    la  coordonarea  eficienta  a  lucrarilor    si  incadrarea  in termenele de executie angajate.

După finalizarea lucrărilor de execuţie a instalatiilor putem prelua administrarea tehnică a acestora.

Specialiştii în domeniul service-ului asigură o funcţionare fără probleme a instalaţiilor tehnice şi se ocupă de revizie, întreţinere, verificare, precum şi de serviciile de remediere a defecţiunilor şi cele de intervenţii în caz de urgenţă.

Contractarea unui volum mare de lucrari si executarea acestora la un ridicat nivel tehnic este rezultatul unei bune organizari a activitatii si dotarii cu personal de inalta calificare profesionala, precum si a achizitionarii si folosirii unor utilaje si echipamente performante.

Calitatea lucrarilor executate, respectarea termenelor de predare, calificarea si specializarea personalului tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarilor, recomandand societatea  SC CASA DESIGN SRL ca una dintre cele mai competitive de pe piata.

GAMA DE SERVICII OFERITE

Instalatii sanitare:

 • Montare pompe de apa si grupuri de pompare;
 • Montare hidrofoare si vase tampon;
 • Montare obiecte sanitare de interior; 

Instalatii de incalzire:

 • Montare echipamente in centrale si puncte termice;
 • Montare radiatoare ,panouri radiante, aeroterme;
 • Conducte de distributie din otel, cupru, PPR, Pex-A, ; 

Instalatii de climatizare:

 • Montare splituri, chilere,centrale de tratarea aerului;
 • Montare ventiloconvectoare, rooftop-uri, aeroterme;
 • Montare pompe de caldura;

Instalatii de ventilare:

 • Montare centrale tratare aer, grile, anemostate, difuzoare, registre de reglaj;
 • Montare ventilatoare de baie, axiale, centrifugale, desfumare;
 • Montare tubulatura din tabla, ALP, P3, diverse sectiuni;  
 • Service centrale termice
 • Verificari centrale termice
 • autorizari ISCIR

MISIUNE

Misiunea  fundamentala  a  societatii  SC CASA DESIGN SRL este  de  a  face  o  diferenta  printr-o contributie pozitiva in viata comunitatii, fiind un permanent exemplu de profesionalism si calitate in executia de sisteme si instalatii complexe din aplicatiile civile si industriale.

Prin instalatiile noastre, noi dam viata cladirilor si aducem confortul in viata dumneavostra.

VIZUNE

Gradul     de     succes     al     unei     organizatii     este     o     reflectie     a     conducerii     acesteia. Noi, SC CASA DESIGN SRL ne asumam cu mandrie statutul de organizatie cu inalt nivel de responsabilitate sociala.

Noi am facut si vom continua sa facem o diferenta aducand o contributie pozitiva in viata comunitatii.

Noi, impreuna cu partenerii nostri, vom stabili noi standarde de excelenta prin perfomanta, profesionalismul si calitatea lucrarilor noastre oferind un exemplu viu pentru comunitate, atat locala cat si  cea  nationala  si  vom  sprijini  efectiv  societatea  romaneasca  in  efortul  comun  de  integrare  in Comunitatea Europeana.

VALORI 

Zestrea cea mai de pret a societatii SC CASA DESIGN SRL sunt oamenii; intregul personal propriu, partenerii, furnizorii, comunitatea; iar toate acestea sunt in serviciul Clientilor nostri.

Valorile fundamentale ale societii SC CASA DESIGN SRL sunt:

 • Respect
 • Devotament
 • Profesionalism
 • Calitate

ATURILE NOASTRE

Beneficiati  de  serviciile  unei  companii  de  top  cu  o  experienta  de  mai  bine  de  7  ani  în  domeniu Beneficiati      de      echipamentele      performante     oferite      de      furnizori      mondiali      recunoscuti Economositi timp si resurse apelând la servicile noastre complementare

Lucrarile dumneavoastra sunt realizate de oameni…

eriosi:

Avem un control strict asupra proceselor de management

Nu neglijam niciodata contractele

P uternici:

SC CASA DESIGN SRL sustine parteneriate cu furnizori lider în industrie

Raspunde solicitarilor din partea celor mai exigenti clienti

 SC CASA DESIGN SRL. este o companie totala, care doreste sa ofere servicii complete

P erfectionisti care admit doar:

Servicii impecabile, fara jumatati de masura, fara superficialitate

Proiecte viabile,bazate pe managementul calitatii

Cele mai bune sisteme si echipamente

Parteneriate durabile bazate pe respect reciproc

Deschisi spre nou:

Folosim tehnici, sisteme si echipamente dintre cele mai noi

Dorim sa oferim servicii noi în completarea celor deja existente.

Angajamentul managementului privind politica in domeniul calitatii. Organizatia noastra isi bazeaza strategia in domeniul calitatii pe doctrina celor patru zerouri:

 • defecte zero
 • intarzieri zero
 • stocuri zero
 • reclamatii zero

SC CASA DESIGN SRL are in vedere cresterea prestigiului dobandit de organizatie fata de clienti, prin realizarea de servicii de inalta calitate. Preocuparea pentru calitate este prioritara in intreaga noastra activitate. Calitatea reprezinta o conditie absoluta vizind succesul in afaceri. Strategia in domeniul calitatii se bazeaza pe urmatoarele directii:

Satisfacerea   exigentelor   CLIENTILOR   nostrii   prin   abordarea   in   mod   realist   a   fazelor   de contractare, proiectare, executie, garantie si post-garantie.

Imbunatatirea permanenta a eficientei Sistemului de managenent al calitatii si a performantelor organizatiei ,prin analize periodice si construirea de programe viabile.

Aplicarea unui management suplu si novator al carui deziderat constituie stabilirea unor punti de comunicare stabile intre toti coordonatorii de departamente.

Executarea de lucrari cu subantreprenori atent selectionati , prin audituri externe ale activitatii acestora

Optimizarea  nivelului  calitativ  al  serviciilor  prestate  si  a  eficientei  economice,  prin  cresterea responsabilitatilor  si  a competentelor echipelor de  lucru,  compartimentelor  de coordonare si stimularea initiativei personale.

Motivarea personalului pentru a realiza CALITATEA DE PRIMA DATA SI DE FIECARE DATA !

Pentru aceasta, administratorul se asigura ca toate dispozitiile din manualul calitatii traduc in fapte politica stabilita in domeniul calitatii si urmareste ca toate ordinele si masurile referitoare la calitate sa fie respectate. In elaborarea si aplicarea acestei politici, este mandatat Managerul Sistemului de Management al Calitaii, cu autoritatea si responsabilitatea verificarii stadiului de implementare si a  imbunatatirii  continue  a  sistemului  de  management  al  calitatii  in  SC CASA DESIGN SRL  ,  in concordanta cu cerintele SR EN ISO 9001:2001, avand in acest sens deplinul sprijin si acces la Domnul Administrator.

 

LISTA PRINCIPALELOR LUCRARI  

  Locul functionarii instalatiei Executant Perioada contractuala
1 Universitatea de Medicina si Farmacie “ Gr. T. Popa” Iasi , Camin E1-  incalzire, apa calda menajera, instalatie termica si sanitara S.C. CASA DESIGN S.R.L. 30/11/2006 – 30/12/2006
2 SC ACCORDING GROUP SRL – incalzire, apa calda menajera, instalatie termica si sanitara S.C. CASA DESIGN S.R.L. 15/10/2007 – 15/11/2007
3 USAMV IASI – reabilitare instalatii de incalzire si sanitare , instalatie termica si sanitara incalzire la Pav. 12 Chimie – Facultatea de Agricultura S.C. CASA DESIGN S.R.L. 07/08/2008 – 07/02/2010                 
4 Bucuresti-depozit medicamente-MED PLANET-Instalatie de racire depozit medicamente S.C. CASA DESIGN S.R.L. 25/08/2009 – 30/10/2009
5 SPITAL ARCADIA HOSPITAL (SOLOMON INVEST) – sanitare ,incalzire, racire S.C. CASA DESIGN S.R.L. 23/09/2009 – 23/09/2010
6 NICIMAN S.A.-str.Niciman nr.2-lucrari instalatii    
7 GEPROCON-Executie lucrari incalzire+proiectare+autorizatie functionare S.C. CASA DESIGN S.R.L. 15/03/2010 – 15/04/2010
8 MELAMOV CAR-Hala 200mp-executie lucrari instalatii S.C. CASA DESIGN S.R.L. 15/02/2010 – 15/04/2010
9 USAMV IASI – reabilitare cazane de incalzire si apa calda menajera, instalatie termica si sanitara la corpul principal Facultatea de Agricultura S.C. CASA DESIGN S.R.L. 18/06/2010 – 18/08/2008
10 EUROPA EXPRES –Letcani-Instalatie racire+chiller S.C. CASA DESIGN S.R.L. 20/07/2010 – 28/08/2010
11 Clinica ARCADIA(Philips Romania)-str.Sarariei, nr.35-Demontare+Montare +Contract service CHILLER 46KW S.C. CASA DESIGN S.R.L. 01/10/2010 – 22/11/2010
12 Centrul Social Multifunctional”Episcop Melchisedec”-Roman –Instalatii termice, sanitare, gaze naturale, electrice S.C. CASA DESIGN S.R.L. 10/11/2010 – 01/06/2012
13 S.C. ROM TECH S.R.L.-str. Chisinaului 29-Instalatii ventilare+tubulatura S.C. CASA DESIGN S.R.L. 01/10/2010–30/03/20011
14 HALA TEX6 –corp hala –instalatiiincalzire S.C. CASA DESIGN S.R.L. 15/11/2010 – 31/12/2010
15 Gr.Sc.”M.KOGALNICEANU”-Miroslava-executie lucrari instalatii S.C. CASA DESIGN S.R.L. 14/12/2010 – 10/01/2011
16 C1+C2+C5- str. A.Vlaicu nr.2-Instalatii incalzire+racire+sanitare S.C. CASA DESIGN S.R.L. 21/12/2010 – 01/04/2011
17 Sediu societate-Instalatii aferente S.C. TRANSGOR LOGISTIK S.R.L. S.C. CASA DESIGN S.R.L. 21/01/2011 – 31/03/2011
18 Adapost Ingrasat Suine-Miroslava-Lucrari instalatii aferente S.C. CASA DESIGN S.R.L. 02/09/2011 – 25/09/2011
19 ARCADIA PALAS-Palas Shopping Street-Lucrari de instalatii sanitare, incalzire si ventilatie S.C. CASA DESIGN S.R.L. 01/07/2011 – 20/09/2011
20 Centrul Social Multifunctional “Episcop Melchisedec” din Roman –Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare si de gaze naturale S.C. CASA DESIGN S.R.L 10/11/2010 – 30/06/2012
21 Centrul Social Multifunctional “Episcop Melchisedec” din Roman –Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare si de gaze naturale S.C. CASA DESIGN S.R.L 10/11/2010 – 30/06/2012

Consideram ca cele prezentate mai sus constituie garanţia unei seriozitati profesionale de natura sa ne permită înscrierea printre firmele care pot sa participe la licitaţii / selecţii de oferte cu ocazia executilor de instalatii.

In speranta unei colaborari, va asiguram de deosebita noastra consideratie .

Cu stima,

Ing. Dorin Iftinchi